Festivalen 2024

Det glæder os utrolig meget at skulle invitere til Oremandsgaard Kammermusikfest 2024. Festivalen finder sted i den gamle Husflidsskole, der hører under det økologiske Oremandsgaard Gods. Festivalen arrangeres af stor række frivillige og familien Hage. Festivalen er en af de ældreste kammermusikfestivaler i Danmark – og har kørt i mere end 30 år. Målsætningen har altid været at skabe et inspirerende og uformel ramme for den såvel den moderne og klassiske kammermusik, så der kommet tæt forståelse mellem publikum, komponister og musikere. Årets kunsteriske ledere er Adam Christensen & Nicoholas Swensen.  Årets huskomponist er Florian Willeitner – og vi er ligeledes stolte af, at der er bestilt et nyt værk til opførelse af Athanasia Kotronia

Sagt om festivalen i medierne

En af sommerens mest traditionsrige kammermusikfestival, hvor skovens dybe ro møder kammermusikalske oplevelser på højeste niveau. 

“I Norge har de Risør-festivalen. I Finland har de Kuhmo. Helt unikke begivenheder, hvor internationale stjernesolister stævner sammen og spiller kammermusik for både deres egen og tilhørernes helt ublandede fornøjelses skyld. Heldigvis er vi heller ikke helt snydt i Danmark. For der har vi bl.a. Oremandsgaard.”

“Oremandsgaard Kammermusikfestival har sit stampublikum, som allerede fylder havebordene med medbragt mad og drikke eller forsyninger fra den interimistiske serveringsdisk. Den traditionsrige festival, der varer måneden ud, finder sted i herregården Oremandsgaards ‘Snitteskole’ (…). Her er fred og ro og en fornemmelse af god tid”. 

“Musik i en skov er blandt sommerens dejligste oplevelser. Akustikken er god med alt det træ, der er inde i huset, og under koncerterne på en varm sommerdag står døre og vinduer åbne. Den eneste lyd udefra er træernes raslen.

Ikke besøgt os før? Fornem stemningen

Afslappet stemning og højt musikalsk niveau i smukke omgivelser. Det har været den gennemgående målsætningen bag vores lille familiedrevne festival, hvor der er plads til alle – og hvor nye kompositioner sætter den kendte musik i nyt lys. Kig forbi – der er mange fantastiske oplevelser at hente.  

Følg os på sociale medier

Vi har med tak modtaget støtte fra

knud-hoejgaards-fond